MIETTEITÄ: Äitienpäivälahja

Toukokuun toinen sunnuntai on Äitienpäivä.

Ilahduta äitiä hänen juhlapäivänään ihanasti kukkivalla puulla. Puu kasvaa ja kukoistaa jokaisena arkipäivänäkin merkkinä Rakkaudesta Äitiin.MIETTEITÄ ÄIDILLE:

Jumala ei voi olla läsnä kaikkialla. Siksi hän loi äidin.

-Sigmund Freud-Äiti on luotettavin ystävä, kun vaikeudet, raskaat ja yllättävät, kohtaavat; kun vastoinkäymiset tulevat hyvinvoinnin tilalle; kun ystävät, jotka iloitsevat kanssamme auringossa, mutta jättävät meidät kun vaikeudet kasaantuvat ympärillämme,hän edelleen pysyy kanssamme, ja pyrkii ystävällisin ohjein ja neuvoin hälventämään synkät pilvet ja auttavat rauhan palautumaan sydämeemme.

- Washington Irving-Ei ole koskaan ollut sellaista naista kuin hän. Hän oli hellä, kuin kyyhkynen ja rohkea kuin leijona...

-Andrew Jackson-Sua kiitän ma, Jumala armollinen, kun annoit sa kodin hyvän, soit äidin niin hellän ja herttaisen, isän iloisen ja syvän...

-Eino Leino-Kaikki mitä olen tai toivon olevani, olen velkaa enkelimäiselle äidilleni.

- Abraham LincolnMiss' onkaan rakkaus, jonka valta voi meidät temmata kuolemalta, mi niinkuin enkeli kaitsee, kantaa, ei mitään vaadi, vaan kaikkens' antaa? Maan päällä yksi on voimakkain, on äidin rakkaus suuri vain.

-Sakari Topelius-

@@@@@@@@@@@@@@

YHTEYSTIEDOT:

PUHELIN: +507 6780 3508 (soita whatsapp puhelu tai kirjoita meille whatsapp viesti)

SÄHKÖPOSTI: lahjapuu@lahjapuu.com

@@@@@@@@@@@@@@