Kultatähtiomena

Kultatähtiomena
Item# Kultatahtiomena-taidekortti

Lahjan luonne


Kultatähtiomena -Kultaisen omenapuun ihanat lahjat-
Kasvitieteellinen nimi: Crysophyllum cainito (Sapotaceae)

SADEMETSÄN JALO KAUNOTAR SÄTEILEE KULTAPUVUSSAAN

Kultatähtiomena on kaunis ja kiehtova hedelmäpuu. Se kasvaa nopeasti ja kantaa hedelmää jo seitsemän vuoden iässä. Kultatähtiomena voi kasvaa jopa 30 metriä korkeaksi ja saavuttaa puolen metrin rungon läpimitan. Puun latvus on sateenvarjon mallinen ja lehvästö on hienostuneen hohtava. Kultatähtiomenan lehdet ovat erittäin kauniit; ikäänkuin puulla olisi yllään upea kiiltosilkkinen puku. Puun lehdet ovat nimittäin toiselta puolelta kirkkaan vihreät ja toinen puoli lehdistä on väriltään kullanruskea ja loistavan silkkimäinen.

Kultatähtiomenan puuaines on erittäin kaunista. Se on väriltään violettiin tai ruskeaan vivahtavaa punaista. Upeanvärisen puuaineksensa vuoksi siitä valmistetaan jonkin verran luksushuonekaluja. Kultatähtiomena on alkuperäinen trooppisen Amerikan puu ja se kuuluu samaan perheeseen toisen viehattävän hedelmäpuun, Mameyn, kanssa.

KUKAT KERMAA JA HEDELMÄT PURPPURAA

Kultatähtiomena kukkii kermanvärisin kukin ja kantaa hedelmää heinakuusta maaliskuuhun. Kultatähtiomenan hedelmät ovat pallomaisia 4-7 senttiä pitkiä. Hedelmät ovat raakoina vihreitä ja ne muuttuvat kypsyessään tummanpurppuranpunaisiksi. Hedelmät ovat tuoreina erittäin herkullisia ja makeita. Hedelmistä valmistetaan myös maukasta hilloa ja mehua.

PUU HOITAA JA ANTAA VOIMAA

Maukkaan hedelmän lisäksi kultatähtiomenalla on hienoja lääkinnällisiä ominaisuuksia. Kultatähtiomenan kauniit lehdet sisältävät luonnonlääkekaapin salaisuuden. Puun lehdistä valmistetulla teellä voidaan rohdoskäytössä hoitaa sokeritautia ja nivelreumaa. Kansanperinteessä lehdistä valmistetulla teellä uskotaan olevan myös syopää ehkäisevä vaikutus. Kultatähtiomenan kaarnatee auttaa hillitsemään yskää ja on sellaisenaan virkistävä energiajuoma.
Euro : 199.00
Caimito
@@@@@@@@@@@@@@

YHTEYSTIEDOT:

PUHELIN: +507 6780 3508 (soita whatsapp puhelu tai kirjoita meille whatsapp viesti)

@@@@@@@@@@@@@@