Guanabana -Viidakon ihmelääke maailmalle-

Guanabana -Viidakon ihmelääke maailmalle-
Item# Guanabana
Euro : 199.00

Lahjan luonne

Guanabana -Viidakon ihmelääke maailmalle-
Kasvitieteellinen nimi: Annona muricata (Annonaceae)

KAUNIS LÄÄKEPUU VIIDAKON KÄTKÖSSÄ

Guanabana on energiaa ja terveyttä huokuva trooppisen Amerikan hedelmäpuu. Guanabanan virallinen suomenkielinen nimi on Oka-annoona. Kaunis, kiiltävälehtinen Oka-annoona voi kasvaa 12 metriä korkeaksi ja rungon läpimitaltaan 20 senttiä paksuksi. Oksat haaroittuvat jo alhaalta rungosta ja puun muoto on pyramidimäinen.

VAATIMATTOMAT KUKAT JA PIIKIKKÄÄT HEDELMÄT – YLLÄTYKSIÄ TÄYNNÄ

Oka-annoona kukkii ja kantaa hedelmää ympäri vuoden. Kukat ovat vahamaisia, paksuja, pieniä ja kaalimaisia. Ne voivat olla kiinnittyneinä runkoon tai oksiin. Hedelmät ovat komeita, hieman sydämenmallisia ja ne voivat olla jopa 30 senttiä pitkiä ja läpimitaltaan 15 senttisiä. Hedelmien ulkopuoli on vihreä ja piikikäs. Oka-annoonan Etelä Amerikkalainen espanjankielinen nimi on Guanábana. Etelä Amerikassa on sanonta ”estar en la guanábana” (olla guanábanassa) joka tarkoittaa paratiisissa olemista. Hedelmäliha on valkoista ja se on täynnä pieniä mustia siemeniä. Tämän ärhäkännäköisen hedelmän maku on kuitenkin erittäin miellyttävä. Herkullisen hedelmän voi syödä sellaisenaan. Siitä voi myös valmistaa mehua tai jäätelöä.

HENTO PUU HOITAA HELLIEN PÄÄSTÄ VARPAISIIN – JA TAISTELEE VOIMALLISESTI TERVEYDEN PUOLESTA

Oka-annoona on monipuolisen ihmeellinen lääkepuu. Puun kaikilla osilla on tärkeää rohdoskäyttöä. Hedelmä itsessään ja hedelmästä valmistettu mehu ovat erinomaisia kaikenlaisten suolistoloisten ja ameeban karkoittajina. Hedelmän nauttiminen lisää äidinmaidoneritystä, laskee kuumetta ja auttaa ripuliin. Murskattuja siemeniä käytetään sisäisiä ja ulkoisia loisia tappamaan. Siemenistä valmistettu keite tappaaa myös täit päänahasta! Lehdet, juuret ja kaarna sisältävät hermoja rauhoittavia aineita. Ne laskevat verenpainetta, tasoittavat verensokeria ja auttavat masennukseen. Lehtiteetä käytetään tropiikissa laajalti iltateenä lapsille ja unettomuuslääkkeenä aikuisille. Oka-annoonan lehdet, kuori ja siemenet sisältävät myös voimallisen aseen syövän hoitoon. Oka-annoonasta, ja muista samaan perheeseen kuuluvista puista, on löydetty kemikaali, joka torjuu syöpää ja tappaa syöpäsoluja vahingoittamatta muita soluja.

@@@@@@@@@@@@@@

YHTEYSTIEDOT:

PUHELIN: +507 6780 3508 (soita whatsapp puhelu tai kirjoita meille whatsapp viesti)

@@@@@@@@@@@@@@