Ylang Ylang taidekortti

Ylang Ylang taidekortti
Item# ylang-ylang-taidekortti

Lahjan luonne


Ylang Ylang Parfyymipuu -Kukkien kukka-
Kasvitieteellinen nimi: Cananga odorata (Annonaceae)

TUULESSA HUOJUVIEN KUKKIEN PUU

Nuuhkaisu tämän puun huumaavaa sensuellia tuoksua saa euforisen hyvänolontunteen leviämään mieleen ja kehoon. Parfyymipuuna tunnetun Ylang Ylangin nimi on käännetty useilla eri tavoilla. Yleisimpiä käännöksia ovat kukkien kukka, puu jonka kukat huojuvat tuulessa ja villi harvinaisuus. Ylang Ylang on hienostuneen herkkärakenteinen sademetsän puu, joka kasvaa nopeasti ja kukkii jo kolmen vuoden iässa. Aikuinen puu voi saavuttaa 50 vuoden iän ja kasvaa 20 m korkeaksi. Ylang Ylang on peräisin Kaakkois-Aasiasta. Jumalaisen tuoksunsa ansiosta sitä kuitenkin kasvatetaan joka puolella tropiikkia.

KUKAT TÄHTINÄ – HEDELMÄT HERKKUINA SADEMETSÄN PIENILLE ASUKKAILLE

Ylang Ylang puu kukkii ja tekee hedelmiä ympäri vuoden, mutta sillä on yleensä kaksi pääasiallista kukinta-aikaa vuodessa. Jokainen kukka on kaunis viisisakarainen tähti, joka aloittaa kukintansa valkoisena, muuttuen vähitellen vaaleanvihreäksi ja lopulta kukinnon kypsyessä sen väri syvenee kullankeltaiseksi. Terttuina kasvavissa vaaleankeltaisissa kukissa on meheviä kapeita pitkia terälehtiä, jotka kihartuvat elegantisti kärjistään. Hedelmät ovat pienissä tertuissa kasvavia pikkuisia oliiveja muistuttavia marjoja. Ne ovat ensin tummanvihreitä ja muuttuvat kypsyessään mustiksi. Ylang Ylangin puun marjat ovat suurta herkkua sademetsän oraville, lepakoille, apinoille ja linnuille.

PUUN AISTEJA HELLIVÄ SIELU VIETTELEE HYVÄÄN – SE PARANTAA, SUOJELEE JA OHJAA RAKKAUTEEN

Ylang Ylangia on käytetty jo muinaisista ajoista Aasiassa monin tavoin ja moniin tarkoituksiin: kehon lääkitsemiseen, pahojen henkien karkottamiseen ja lemmenvietin nostattamiseen. Nykyisin useat maailman kalleimmista parfyymeistä käyttävät Ylang Ylang – puun oljyä tärkeänä ainesosanaan. Ylang Ylangin intensiivisen lämmin narkoottinen tuoksu saa meidät aistimaan herkemmin itseämme ja muita. Puulla on siis tunneälyä vahvistava vaikutus. Kukan stimuloiva ja samaan aikaan rentouttava tuoksu aukaisee mielen ja kehon tukalat solmut tuoden rauhan sydämeen. Ylang Ylangia käytetään hajuvesien lisäksi aromaterapiassa ja ihon- sekä hiustenhoitotuotteissa. Kukan öljy tasapainottaa ihon omaa rasvantuotantoa ja stimuloi hiusten kasvua. Myös ruokateollisuus käyttää Ylang Ylangia aromina juomissa, jäätelöissä ja makeisissa. Luonnon lääketieteessä Ylang Ylangin kukilla, lehdillä ja kaarnalla on useita tärkeitä käyttötarkoituksia. Murskattuja kukkia käytetään hyönteistenpistojen ja kaarmeenpuremien hoitoon, astmaan, matkapahoinvointiin ja verenpainetta alentamaan. Kuivattuja kukkia on käytetty myös malarian hoidossa.
Euro : 199.00
ylang-ylang-parfyymipuu-
@@@@@@@@@@@@@@

YHTEYSTIEDOT:

PUHELIN: +507 6780 3508 (soita whatsapp puhelu tai kirjoita meille whatsapp viesti)

@@@@@@@@@@@@@@